У мережі показали позиції бойовиків на Донбасі: відео з безпілотника
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали позиції бойовиків на Донбасі: відео з безпілотника

У мережі показали позиції бойовиків на Донбасі: відео з безпілотника
Джерело:  Новини Донбасу

У мережі з'явилося відео, на якому видно обліт безпілотником місцевості під Широкино. На відео зафіксовано  опорний пункт  бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


Як повідомив автор відео, бойовики намагалися збити безпілотний літальний апарат, але оператор дрона зміг ухилитися від влучень снарядів і безпілотник повернувся на базу цілим.


При цьому користувачі не побачили на відео свідчень обстрілу. На це автор відповів: «Я прекрасно розумію що кожен бачить небезпеку того чи іншого місця по своєму. Відео переглянув з наближенням х6 - вогневих точок на відкритій місцевості не побачив. Значить в зеленці заховані. Кожен з нас вносить свою посильну лепту в боротьбу з агресором. Діліться цим та іншими відео, нехай люди бачать що з себе представляє «русскій мір» і виродки які його приносять».


#

#


Нагадаємо,  в зоні АТО на Донбасі українські воїни з 53-й бригади понесли втрату: бойовиками був убитий снайпер, який вийшов на нічний завдання, якого вислідив противник за допомогою тепловізійного прицілу, якого у наших бійців не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?