Український телеканал потрапив в скандал через заборонених російських артистів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український телеканал потрапив в скандал через заборонених російських артистів

Український телеканал потрапив в скандал через заборонених російських артистів
Джерело:  Детектор медіа

Канал «Інтер» анонсував свої прем'єри на наступний тиждень, і серед них виявилася прем'єра сольного концерту  Ірини Аллегрової, вічної «імператриці» російської сцени.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Детектор медіа.
Сам анонс програми вражає:
«У цьому концертному шоу знаменита співачка представляє на суд широкої аудиторії свою нову програму «Перезавантаження». У 2012-му Аллегрова оголосила про свій відхід зі сцени, але у творчості свої закони і саме незабаром після тих слів до неї стали приходити нові пісні. «Перезавантаження» - підсумок останніх трьох років роботи. Проводячи різноманітні музичні експерименти, протягом останніх років Ірина Аллегрова наполегливо йшла до давньої мрії - поєднати старе добре театральне мистецтво з сучасним ритмом життя і музичним проривом. Її нова програма - це поєднання складного неординарного музичного матеріалу зі звичною задушевною розмовою з глядачем, який, як підкреслює Ірина Аллегрова, можна вести на різних мовах. Мовою поглядів, рухів і ритмів душі «на краю прірви».
«Ритми душі на краю прірви» Аллегрової, що поєднали «театральне мистецтво з музичним проривом», можна буде подивитися в суботу, 11 червня, о 20:30 на «Інтер».
У першому ряду в гостях у Аллегрової сидить весь цвіт російської естради - Аркадій Укупник, Борис Моїсеєв, Григорій Лепс - який, до речі, і на сцену зі снопом троянд виходив. Цікаво, будуть вирізати в телевізійній версії «забороненого» в Україні Лепса - чи залишать? А сенатора Фетісова, любителя президента Росії Володимира Путіна і при цьому єдиного, хто голосував проти введення військ в Україну - виріжуть чи залишать?
Нагадаємо,  в Україні зірвали концерт співачки Світлани Лободи, яка виступала в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?