В Україні розкрили план по поверненню Криму і Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розкрили план по поверненню Криму і Донбасу

В Україні розкрили план по поверненню Криму і Донбасу
Джерело:  online.ua

Український дипломат, посол України у Великій Британії Наталя Галібаренко  розповіла, що план по поверненню анексованого Криму та окупованих територій Донбасу полягає в тому, щоб показати якість життя в Україні без обмеження свободи, як це робить Росія.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Наш президент дійсно говорив про повернення Донбасу і Криму. Я думаю, що він був неправильно витлумачений в деяких з англомовних видань; його виступ в Україні було про мирну реінтеграцію, а не військовий план по поверненню собі цих територій", - говорить вона.


"Наш план полягає в тому, щоб показати населенню Криму і Східної України, що в Україні якість їх життя буде краще. Ми не будемо обмежувати їх свободу, як Росія робить зараз", - продовжила Галібаренко.


"Наші зусилля з європейської інтеграції та майбутнє в ЄС поліпшать рівень життя людей в цих регіонах. Ми також приступимо до енергійного процесу децентралізації повноважень в регіони. Гроші будуть передані регіонам, тому регіональні влади можуть діяти з більшою відповідальністю і компетентністю", - закінчила вона.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Гаряча фаза війни завершена - гучні заяви посла України про Савченко і повернення Криму з Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?