Російський режисер показав комедію про "Кримнаш": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський режисер показав комедію про "Кримнаш": опубліковано відео

Російський режисер показав комедію про "Кримнаш": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський режисер Василь Сігарєв розповів, що вважає свій  короткометражний фільм  про "кримнашістів" зомбі-комедією.

Про це повідомляє ONLNE.UA з посиланням на Медузу.

"У мене є короткометражка "#Кримнаш" - ніби й політичне висловлювання, а начебто й ні. Коли починаєш тягнути політику в творчість, нічого хорошого зазвичай не виходить", - сказав режисер.

"Для мене це комедія", - додав він і погодився з тим, що це зомбі-комедія.

"Я просто побачив матеріал і не зміг повз пройти. Моя мама привезла диск з Криму, попросила включити, подивитися, як вона на екскурсію з'їздила. Я почав з нею дивитися і просто уражався. Для мене це - пустощі, жарт. Нічого більше. Це не позиція навіть, тобто позиція там є, але я її не випинаю", - розповів режисер.

"Коли фільм показували на ММКФ в минулому році, і половина глядачів прийшли з георгіївськими стрічками, я подумав: "Напевно, будуть бити після фільму". Але, ні, їм сподобалося. Навіть на Кінопоіск є одна рецензія глядацька - з того боку. Пишуть, що до цього я знімав погане кіно, а тут нарешті прозрів і зняв хороше. Мені подобається висловлювати свою позицію не з дулею в кишені, а так, щоб кожен зміг зробити свій висновок", - зазначає Сигарев.

"Після відомих подій мама у мене раптом вирішила, що тепер в Крим можна нарешті поїхати. Вона щиро вважала, що раніше туди потрапити було неможливо. У результаті її довелося в терміновому порядку евакуювати в Москву, так як виявилося, що там ніде не приймали картки. А вона, наплювавши на добру традицію возити гроші, зашивши в труси, поїхала, як біла людина, з карткою. Власне все, що вона встигла, - з'їздити на якусь божевільну екскурсію, де їх постійно знімали на камеру, щоб потім продати диски. З цього диска і змонтований фільм. Я так сміявся, коли це дивився, що вирішив неодмінно щось з цього зробити", - цитують слова режисера в коментарі до відео.

Нагадаємо,  в Росії почали садити за заперечення "Кримнаша".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?