Українцям пояснили, чим небезпечні сутички на гей-парадах: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пояснили, чим небезпечні сутички на гей-парадах: опубліковано відео

Українцям пояснили, чим небезпечні сутички на гей-парадах: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Ярослав Матюшин

 рассказал, чим Шкідливі конфліктні ситуации, Які могут случиться на гей-парадах.


Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Після Майдану багато гопники за духом своїм, прикриваючись жовтоблакиттям і майками з тризубом, вважають, що Майдан дав індульгенцію на анархію, на беззаконня. Зокрема, ця нехороша тенденція екстраполюється на заяви так званих "націоналістів" з приводу того, що вони збираються

влаштувати криваву кашу на прайді ЛГБТ

, який буде проходити в першій половині червня в Києві", - говорить Матюшин.


"Розумієте, що цікаво - ці so-called націоналісти кажуть, що треба захищати державу, що Україна повинна бути сильною, що Україна понад усе, а з іншого боку - прямо порушують закон. Я хочу нагадати, якщо хто не знає, у нас заборонено бити людей, це стаття в Кримінальному кодексі. Сильна держава починається, в першу чергу, з верховенства права. Хлопці, намотайте собі це на вуса і зарубайте собі на носі. Тим більше, що бити людей за переконання, за якісь прапори, за позицію, за ознаку - за будь-яку ознаку, статеву, не статеву - це попахує рашизмом", - продовжив він.


"Коли ви говорите: «Егегей, давайте бити ЛГБТшників» у червні 2016 року, ви мені нагадуєте «ватну» шваль в Донецьку в 2014 році, коли пройшов останній мітинг проукраїнських патріотичних сил. Коли вони налетіли з битами, з ножами, когось порізали, вбили хлопця (члена міської організації «Свободи»). ви мені нагадуєте орків в Маріуполі, які місили нас під ГУВС 13 квітня просто тому, що ми стояли з жовто-блакитними прапорами. Як ви збираєтеся будувати сильну Україну, якщо ви плюєте на базові права громадян?» - закінчив блогер.



Повний текст блогу

читайте на ONLINE.UA: У Києві є двійники фанатів ДНР

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?