Війна на Донбасі: Савченко розповіла, що її дратує
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна на Донбасі: Савченко розповіла, що її дратує

Війна на Донбасі: Савченко розповіла, що її дратує
Джерело:  РІА Новини

Народний депутат Надія Савченко

 в інтерв'ю німецькій газеті Bild заявила, що її дратує, що в Німеччині обговорюють можливе пом'якшення санкцій проти Росії в той час, як на Донбасі гинуть українські солдати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Мене доводить до сказу, що в Україні гинуть солдати, а в Німеччині в цей же самий час вже говорять про ослаблення санкцій. Так не повинно бути", - сказала вона.


Савченко вважає, що санкції проти Росії необхідно посилювати, а не пом'якшувати. За її словами, на президента Росії Володимира Путіна треба чинити серйозний "економічний і політичний тиск".
Раніше стало відомо, що  в ході переговорів по звільненню Надії Савченко з ув'язнення в Росії планувалося, що вона повернеться на батьківщину ще в квітні, проте все зірвалося в останній момент, а її поверненню до Києва дуже допоміг тиск на Росію з боку Франції та Німеччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?