Савченко заявила про важливість миру і компромісів
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко заявила про важливість миру і компромісів

Савченко заявила про важливість миру і компромісів
Джерело:  День

Народний депутат Надія Савченко відмовилася розкривати подробиці свого звільнення, а також закликала журналістів прагнути до миру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "День".
"Звільнили - і слава Богу. Я хочу, щоб так звільняли кожного. До того ж, якщо я розповім про деталі свого звільнення, чи звільнять інших?" - зазначила Савченко.
"Колись я напишу "мемуари "Старої Ізергіль", де опишу все своє життя - почитають ваші діти і внуки і посміються. Але сьогодні це знати непотрібно", - заявила вона.
За словами Савченко, "журналісти повинні працювати на те, щоб допомогти, а не нашкодити - бо шкодити є кому".
Вона також закликала ЗМІ: "Не ставте в багнети одну і іншу сторону".
"Не потрібно говорити про користь звільнення для якоїсь окремої сторони - треба шукати миру, тому що війна - це найлегше", - заявила Савченко.
"Треба завжди говорити, що компроміс можливий, і йти на компроміси. Звичайно, є межа, за якою компроміс не виходить", - додала вона.
Раніше Савченко в інтерв'ю німецькій газеті Bild заявила, що її дратує, що в Німеччині обговорюють можливе пом'якшення санкцій проти Росії в той час, як на Донбасі гинуть українські солдати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?