Суркіс назвав величезним злочином невиклик футболіста "Шахтаря" на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс назвав величезним злочином невиклик футболіста "Шахтаря" на Євро-2016

Суркіс назвав величезним злочином невиклик футболіста "Шахтаря" на Євро-2016
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що тренерський штаб збірної України здійснив злочин, не включивши в заявку на Євро-2016 опорного півзахисника "Шахтаря" Максима Малишева.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Суркіс заявив в інтерв'ю dynamo.kiev.ua.
"Величезним злочином перед збірною було рішення про невключення Малишева. Я вважаю, що зараз він є одним з найсильніших українських футболістів на цій позиції. Так, як президент "Динамо" я повинен відстоювати інтереси своїх футболістів. Але якщо судити по зіграних матчах, то між Рибалкою і Малишевим я б вибрав останнього. Потрібно говорити правду! Ми не можемо свої амбіції ставити вище амбіцій національної збірної. Рибалка для мене рідний, близький, він для мене найкращий футболіст. Але тільки коли він грає в київському "Динамо"! А якщо мова про збірну і є футболіст сильніше нього на цій позиції, то саме він повинен грати. Малишев сьогодні - футболіст номер один в опорній зоні! Але його не беруть на Євро-2016. Не беруть Гусєва, не беруть Малишева... і це я ще не називаю інших прізвищ. Якщо деякі футболісти потрібні нам в роздягальні як "дідусі", то для чого тоді нам потрібні головні тренери? Нехай тоді футболісти самі визначають склад і виходять на футбольне поле", - заявив Суркіс.
ДИВІТЬСЯ: Над футболістом "Динамо" ефектно пожартували в збірній України: опубліковано відео


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

Суркіс жорстко розкритикував тренерський штаб збірної за виключення із заявки Олега Гусєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?