Пропагандистські РосЗМІ запанікували через звіт щодо Сирії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандистські РосЗМІ запанікували через звіт щодо Сирії: з'явилося відео

Пропагандистські РосЗМІ запанікували через звіт щодо Сирії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ, в тому числі деякі телеканали, вибухнули справжньою істерикою з приводу публікації аналітичного звіту Міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео InformNapalm в YouTube.
У звіт увійшли дані на 58 членів екіпажів літаків ВКС РФ, що здійснюють ракетно-бомбові удари по території Сирії.
На основі аналізу даних з відкритих джерел OSINT-експерти InformNapalm з'ясували, що в сирійській кампанії бере участь, як мінімум, 41 борт з 8 підрозділів ВКС РФ. Вдалося ідентифікувати 58 офіцерів зі складу екіпажів стратегічних бомбардувальників Ту-95, Ту-160 і Ту-22М, фронтових бомбардувальників Су-24, багатоцільових винищувачів Су-30, штурмовиків Су-25 і літака радіоелектронної розвідки Іл-20.
Всю зібрану інформацію волонтери-розвідники відобразили в масштабній інфографіці, де вказали звання, прізвища, дати народження та інші дані російських пілотів; реєстраційні та бортові номери літаків; військові частини, підрозділи і місця їх постійної дислокації.
Цю інформацію в російських ЗМІ вже назвали «секретною та такою, що становить особливу загрозу».
Крім того, пропагандисти заявили, що "розкриття цих секретних даних може становити смертельну небезпеку для наших (російських, - Ред.) військових".
Журналісти російського "5 каналу" змогли прорекламувати сторінку збору коштів для закупівлі ноутбуків для "волонтерів-розвідників".


Нагадаємо, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що РФ чекає від влади Туреччини вибачень, роз'яснень та компенсацій за збитий російський літак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?