Я заслужив горілку: Twitter розблокував пародійний аккаунт Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Я заслужив горілку: Twitter розблокував пародійний аккаунт Путіна

Я заслужив горілку: Twitter розблокував пародійний аккаунт Путіна

Адміністрація Twitter розблокувала пародійний аккаунт @DarthPutinKGB, який вівся нібито від імені президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
За перші кілька годин з моменту розблокування користувач з ніком @DarthPutinKGB опублікував близько 20 твітів. Він подякував тим, хто запустив в Twitter кампанію на його підтримку.
В одному з твітів користувач заявив, що заслуговує на горілку після всього, що йому довелося пережити.


А також написав: "У радянській Росії вас блокує техпідтримка".


Крім того, Twitter також розблокував жартівливий аккаунт @SovietSergey, який вівся нібито від імені міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.
1 червня повідомлялося про блокування аккаунтів @DarthPutinKGB і @SovietSergey в Twitter. Це викликало обурення серед користувачів соцмережі, багато відзначали, що профілі були підкреслено гумористичними і не порушували ніяких правил. На підтримку заблокованих мікроблогерів навіть запустили хештег #NoTwitterGulagForDarthPutinKGB ( "Не допустимо появи в Twitter ГУЛАГу для @DarthPutinKGB").
Раніше повідомлялося, що під час виступу президента РФ Володимира Путіна в Кремлі, на прийомі, присвяченому Дню захисту дітей, кілька разів починали плакати діти, а дівчинка, яку російський лідер спробував взяти за руку, гірко розридалася, незважаючи на вмовляння батьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?