Прийшов із АТО, а квартира не моя: соцмережі підірвала розповідь бійця
Категорія
Україна
Дата публікації

Прийшов із АТО, а квартира не моя: соцмережі підірвала розповідь бійця

Прийшов із АТО, а квартира не моя: соцмережі підірвала розповідь бійця

Український боєць Ростислав Тихонов вразив розповіддю про те, що, повернувшись з війни, виявив, що власником його квартири є вже інша людина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook військового.
"Прийшов з війни. Почав оформляти документи для отримання пільги на оплату комунальних послуг та виявилося, що власник квартири... чужа людина. Новий "власник" сам вийшов на зв'язок і при особистій зустрічі пояснив, що споїв батька, відвіз до нотаріуса і отримав всі необхідні підписи. На зустрічі поводився дуже показово, розповідав, що займається рейдерством 15 років. Хвалився, що має знайомства в міліції і прокуратурі. І дуже просив подати на нього в суд - тому що погана репутація і розголос його "діяльності" - це найкраща реклама. Між іншим, сказав про те, що "ваше АТО нікому не треба. Поки такі, як ти, воюють, такі, як я, отримують собі місце під сонцем". Чудна зустріч. Чудний фанфарон", - написав Тихонов.
Він підкреслив, що подасть до суду на афериста і буде радий бачити в залі суду всіх, хто хоче його підтримати.
Військовий додав, що афериста звуть Анатолій Анатолійович і він намагався його залякати.
"Анатолій Анатолійович сказав, що у нього і в кримінальних колах є зв'язки і він готовий до будь-яких варіантів. Він лякав мене як міг. Але ми з ним різні книжки читали в дитинстві. Це було очевидно. До речі, вкрав 4-томник Даля" .
Варто зазначити, що історія бійця буквально підірвала соцмережі - на момент публікації новини запис Ростислава Тихонова отримав більше 1400 перепостів. У коментарях люди висловлюють слова підтримки воїну і пропонують свою допомогу:
Олександра Сергіївна: "Кошмар .... в якому світі ми живемо ... як же так, невже справедливість це тільки слово і не більше .... тримайся!".
Ірина Джигурда-Миронова: "Очевидно, що при оформленні документів було порушено безліч правових норм. Вірю в справедливий результат цієї ситуації. Борись!"
Раніше повідомлялося. що українським військовим під вогнем артилерії вдалося встановити збитий бойовиками український прапор на найвищій вежі шахти Бутівка в окупованому Донецьку.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?