Савченко в Раді видала промову про гранату і Конституцію: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в Раді видала промову про гранату і Конституцію: з'явилося відео

Савченко в Раді видала промову про гранату і Конституцію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко після ухвалення Верховною Радою закону про судоустрій і статус суддів і перед голосуванням за зміни до Конституції порівняла Україну з гранатою, заявивши, що змінювати Конституцію, коли в країні йде війна, не можна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
"Коли йде війна - Конституцію не чіпати, Конституція сама себе захищає", - сказала нардеп під час виступу перед парламентарями.
Савченко додала, що якщо влада після зміни Конституції не зможе утримати "чеку" - всіх розірве, відзначивши, що не буде брати на себе таку відповідальність і голосувати за зміни Конституції.
Відзначимо, що закон про судоустрій повинен набути чинності одночасно з законом про внесення змін до Конституції щодо правосуддя, за який сьогодні повинні голосувати депутати.


Раніше повідомлялося, що Надія Савченко відмовилася розкривати подробиці свого звільнення, а також закликала журналістів прагнути до миру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?