Тимошенко повернулася до звичного іміджу: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Тимошенко повернулася до звичного іміджу: опубліковані фото

Тимошенко повернулася до звичного іміджу: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії, на яких лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка недавно підірвала соцмережі новою зачіскою, в колишньому образі - з косою навколо голови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку громадського руху "Чесно" в Facebook.
На знімках Юлія Тимошенко розмовляє з Надією Савченко в сесійній залі Верховної Ради, вводячи її в курс справи своєї фракції.
Нагадаємо, нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко поскаржився, що йому довелося піти з ефіру Шустер Live через прихід Юлії Тимошенко.
Варто зазначити, що Юлія Тимошенко неодноразово експериментувала з зачісками. В її арсеналі встигли побувати зачіска "бабета", розпущене пряме волосся, розпущене хвилясте волосся, гулька на потилиці.
Проте впізнаваним в усьому світі її образ зробила коса- "німб" навколо голови. Ця зачіска стала всесвітнім трендом.
На престижних модних показах з косою навколо голови з'являлися моделі, що демонструють колекції Valentino, Dolce & Gabbana, Moschino і інших знаменитих будинків моди.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?