У Росії на Вічному вогні під гімн смажили сосиски: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії на Вічному вогні під гімн смажили сосиски: опубліковано відео

У Росії на Вічному вогні під гімн смажили сосиски: опубліковано відео

Слідчий комітет РФ

розшукує невідомих, які смажили під гімн Росії сосиски на Вічному вогні в місті Кемерове.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


"Слідчими органами СК Росії по Кемеровській області в ході моніторингу ЗМІ виявлено відеоролик, в якому молода людина під гімн Російської Федерації здійснює неналежні дії на Вічному вогні в місті Кемерове, ображаючи пам'ять воїнів, загиблих у Великій Вітчизняній війні. За цим фактом слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Кемеровській області проводиться дослідча перевірка", - йдеться в повідомленні Слідкому РФ.


Зараз проводяться перевірочні заходи, спрямовані на встановлення особи молодика, а також з'ясування всіх обставин події. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення. Хід проведення дослідчої перевірки взято на контроль керівництвом слідчого управління СК Росії по Кемеровській області.



Раніше повідомлялося, що

вРосії в селищі Переславське Калінінградській області на військовому меморіалі в пам'ять про Велику Вітчизняну війну "запалили" намальований на картоні Вічний вогонь

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?