Матч чемпіонату України ледь не закінчився розборками зі зброєю: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч чемпіонату України ледь не закінчився розборками зі зброєю: опубліковано відео

Матч чемпіонату України ледь не закінчився розборками зі зброєю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Матч останнього 30-го туру в Першій лізі між "Полтавою" і "Черкаським Дніпром" закінчився грандіозним скандалом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на полтавський телеканал "Лтава".
В кінці гри, після другого забитого гола в ворота полтавчан, вболівальники з Черкас запалили фаєри, які полетіли на футбольний газон.
Директор полтавського клубу Богдан Вінницький разом зі стюардами спробував заспокоїти вболівальників, а ті накинулися на директора та інших представників "Полтави" з кулаками.
Футболісти та працівники обох клубів почали заспокоювати фанатів. Потім за допомогою поліції конфлікт вдалося залагодити і гра продовжилася.
Але Богдан Вінницький вирішив по своєму розібратися з фанатами. Взявши десь пістолет, він попрямував до фанатів зі зброєю в руках. На щастя, іншим співробітникам клубу вдалося переконати Вінницького не йти на розбірки, які могли закінчитися трагедією. Директор полтавчан сховав пістолет.


Відзначимо, що "Черкаський Дніпро" посів друге місце в чемпіонаті України, випередивши столичний клуб "Оболонь-Бровар" на одне очко.
Але є питання по грі "Полтава" - "Черкаський Дніпро". За весь матч футболісти полтавського клубу не завдали жодного удару в сторону воріт черкащан, тоді як гості били по воротах полтавчан 22 рази, забивши два голи.
Вдумайтеся, середняк Першої ліги жодного разу не бив по воротах. Чекаємо реакції органів футбольного правосуддя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?