Бойовики ДНР ведуть обстріли з житлових зон: з'явився відеодоказ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР ведуть обстріли з житлових зон: з'явився відеодоказ

Бойовики ДНР ведуть обстріли з житлових зон: з'явився відеодоказ
Джерело:  online.ua

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ оприлюднили відеодоказ ведення обстрілу проросійськими бойовиками так званої ДНР з житлової зони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал СММ ОБСЄ.
Відзначається, що вночі 29 травня безпілотник ОБСЄ зафіксував в 10 км на північний схід від Донецька, в окупованому селищі Мінеральному дві самохідні гаубиці 2С3 "Акація", 152 мм, які чотири рази вистрілили в напрямку Авдіївки. Через кілька хвилин після цього сталося два вибухи в межах 200 м від гаубиць.
"Ці інциденти є двома порушеннями Мінських угод: обидва через наявність важких озброєнь в межах ліній відведення, а також застосування такого озброєння", - йдеться в повідомленні ОБСЄ.


Як повідомляв ONLINE.UA, спостерігачі ОБСЄ заявляли, що бойовики так званих ЛНР і ДНР продовжують перешкоджати діяльності місії на території окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?