Ватажок ДНР відверто визнав, що в Росії їх ніхто не чекає
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР відверто визнав, що в Росії їх ніхто не чекає

Ватажок ДНР відверто визнав, що в Росії їх ніхто не чекає
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко визнав, що в Росії не прагнуть приєднувати захоплені бойовиками території України.
Про це він заявив в рамках "онлайн-конференції з жителями Донбасу", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
За словами Захарченка, незважаючи на нібито наявне бажання жителів окупованого Донбасу приєднатися до РФ, несвоєчасно ставити на порядок денний питання про приєднання захоплених областей України до Росії.
"Чи можемо ми вирішити сьогодні завдання приєднання до Росії, якщо на референдумі ми всі висловимо "так"? Не впевнений, чесно кажучи. А Росію про це запитали? Це якщо згадати, що для возз'єднання потрібні дві сторони. А політичні ризики для нашої Республіки врахували? Адже це буде кінець Мінського процесу і, відповідно, кінець перемир'я", - говорить бойовик.
"Якщо ви погодитеся зі мною, що такі сумніви правомірні, виникає останнє за рахунком, але не за значенням, питання: є у нас гроші, щоб провести цю процедуру, не маючи гарантій успіху в кінці? Або варто почекати, уважно стежачи за змінами на міжнародній сцені і вичікуючи час для рішучого удару? Я сам прихильник швидкого життя, але в цьому конкретному випадку волію не поспішати. Ставка сильно велика - існування нашої з вами Республіки", - додав Захарченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Захарченко заявляв, що спецслужби України проводять "полювання на відьом" серед населення Донбасу, щоб під виглядом військовополонених "виміняти на своїх бойовиків".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?