Ватажок ДНР пообіцяв дипломатичні "сюрпризи" в Мінську
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР пообіцяв дипломатичні "сюрпризи" в Мінську

Ватажок ДНР пообіцяв дипломатичні "сюрпризи" в Мінську
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко розповів про існування раніше не задіяних політичних і дипломатичних резервів в рамках Мінських угод.
Про це він заявив в ході "онлайн-конференції з жителями Донбасу", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських сайтів.
В рамках конференції до ватажка ДНР звернувся один з сепаратистів з питанням про те, коли вся Донецька область буде під контролем у бойовиків. "Що стосується окупованих Києвом територій ДНР, то їх повернення - наш безумовний пріоритет", - відповів Захарченко.
Також він зазначив, що "в рамках Мінських угод є ще політичні і дипломатичні резерви, які поки не задіяні".
"Рано з точки зору великої стратегії. І ці резерви стосуються якраз тимчасово окупованих Києвом територій Донецької Народної Республіки. Настане час, і ми задіємо ці резерви. Хочу вірити, що вдасться зробити це саме мирним, тобто політичним і дипломатичним шляхом", - додав Захарченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на конференції Олександр Захарченко визнав, що в Росії не прагнуть приєднувати захоплені бойовиками території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?