Вакарчук дав прогноз результату України на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вакарчук дав прогноз результату України на Євро-2016

Вакарчук дав прогноз результату України на Євро-2016
Джерело:  online.ua

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що збірна України повинна виходити в плей-офф чемпіонату Європи з Франції.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Вакарчук сказав в інтерв'ю прес-службі УЄФА.
"Як і будь-який уболівальник, я чекаю від збірної тільки перемог. Але якщо врахувати, що на першому етапі в суперниках у нас чинні чемпіони світу, представники британської школи і не менш мотивовані сусіди, я б сказав, що для початку необхідно вийти в плей- офф. Так, буде непросто, але шанси на вихід з групи більше ніж 50 на 50. І це завдання-мінімум. Вирішивши його, будемо підвищувати планку, і так крок за кроком. А заявляти про претензії України на чемпіонство ось так, одним махом, я не стану, це було б неправильно, занадто інфантильно. Волію ставити перед собою реалістичні цілі, тактично це більш грамотно. Але вийти з групи наша команда повинна! Будь-якою ціною. Далі їй буде не те щоб легше, але грати хлопці зможуть вже на тлі позитивних емоцій", - заявив Вакарчук.
ЧитайтеСуркіс назвав величезним злочином невиклик футболіста "Шахтаря" на Євро-2016
У зв'язку зі щільним графіком концертів Вакарчук не зможе відвідати матчі групового етапу збірної.
"Дуже хочу і зроблю все, щоб вирватися хоча б на один матч нашої команди, але поки не знаю, чи вдасться чи ні. Зараз у нас досить щільний концертний графік. Я сподіваюся, що збірна України вийде в плей-офф, тоді і мої шанси подивитися нашу гру наживо підвищаться. Якщо дійде до фіналу? Це навіть не обговорюється - 10 липня я залізно буду в Парижі, на трибунах "Стад-де-Франс", - розповів Вакарчук.
Лідер "Океан-Ельзи" відзначив, що концертний графік складався до жеребкування Євро-2016.
"На щастя, з груповими матчами ми розминулися. Пощастило б ще і з 1/8 фіналу - 25 червня у "Океану Ельзи" концерт в Одесі, а збірна, якщо фінішує другою, в той же день зіграє в Сент-Етьєні, правда, почне о 16:00. В такому випадку глядач встигне усюди. Ну а вийдемо в плей-офф з третього місця, тоді 50 на 50. Щось доведеться придумувати, встановлювати додаткові екрани, чи що", - пояснив Вакарчук.
Дивіться: Над футболістом "Динамо" ефектно пожартували в збірній України: опубліковано відео
Також Вакарчук розповів, що вболіватиме за Іспанію.
"Мабуть, це збірна Іспанії. Не будучи шанувальником силової гри, я завжди любив видовищний і тонкий футбол. Мій ідеал - це симбіоз бразильської і аргентинської техніки з голландським тотальним стилем. По-моєму, втілити його на практиці свого часу вдалося "Барселоні" Хосепа Гвардіоли. у "Баварії" він теж домігся багато чого, однак для повноти картини все ж бракувало техніки Мессі, Хаві та Іньєсти. Може бути, "тики-така" і навіває на когось нудьгу, але в цій композиції пасів я чую музику!
Збірна Німеччини? Мене завжди дивувало вміння німців домагатися результату, але особливого задоволення від їхньої гри я не отримував. Ну так, з Йоахімом Левом німецька машина перетворилася. Колись це був танк, потім джип Geländewagen, а зараз вже Porsche. Надійність та ж, але тепер ще з витонченістю і куражем", - поділився думкою Вакарчук.
Матчі збірної України на Євро-2016 в групі С
12 червня 21:45 Україна - Німеччина
16 червня 19:00 Україна - Північна Ірландія
21 червня 19:00 Україна - Польща

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?