Відомий російський актор незадоволений манною кашею в СІЗО: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський актор незадоволений манною кашею в СІЗО: з'явилося відео

Відомий російський актор незадоволений манною кашею в СІЗО: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Російський актор, відомий за серіалом "День народження Буржуя", Валерій Ніколаєв, який відбуває адміністративний арешт в СІЗО в Москві, поскаржився правозахисникам на одноманітність тюремного раціону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
"У адміністративно засуджених був сніданок - давали манну кашу з чаєм. Вони дуже просили давати більше рису і гречки. Особливо про це просив Валерій Ніколаєв, - розповіли правозахисники.


Відзначимо, рішенням суду від 6 травня Ніколаєв був позбавлений права керувати автомобілем на півроку. Однак через кілька днів був затриманий в центрі Москви. За словами актора, він не знав, що його позбавили прав, позаяк він змінив місце проживання і ніяких повідомлень про судове рішення не отримував.
Міровий суд Тверського району йому не повірив і відправив актора під арешт на максимально належний за це термін - 15 діб.
У лютому актор спочатку збив жінку на пішохідному переході, потім добу переховувався від поліції. А коли його намагалися затримати, виїхав на тротуар на своєму спортивному автомобілі і пошкодив кілька машин. Патрульним довелося силоміць витягати Ніколаєва з машини.
Тоді ж його теж покарали арештом на 15 діб, але актор, не дочекавшись оголошення рішення, самовільно покинув зал засідань і переховувався в Москві більше доби. Його дії були прирівняні до втечі. Однак актор таки опинився за гратами, але це не стало для нього уроком. Вийшовши на свободу, Валерій продовжував їздити без прав.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський ведучий засекретив свої зйомки в українському шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?