Лоза знову став героєм соцмереж через заяви про Гагаріна: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лоза знову став героєм соцмереж через заяви про Гагаріна: опубліковано відео

Лоза знову став героєм соцмереж через заяви про Гагаріна: опубліковано відео
Джерело:  Лайм

Російський співак Юрій Лоза, який нещодавно відзначився критикою легендарних рок-груп, порівняв першого космонавта планети Юрія Гагаріна з британською групою The Beatles.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал телеканалу "Зірка".
"Ви розумієте, в чому справа. Гагарін був першим. Гагарін нічого не зробив, він лежав. Він - перший, найголовніший космонавт. The Beatles були першими, хто потрапив в потрібне місце в потрібний час", - розповів Лоза в інтерв'ю телеканалу.
Також музикант зазначив, що успіх "бітлів" пов'язаний, перш за все, з технічним прогресом:
"The Beatles потрапили в той час, коли телевізор з'явився в кожному будинку. Це були перші кумири, які зробили крок в кожен будинок. The Beatles не стали б такими, якби потрапили на 10 років раніше або на 10 років пізніше", - стверджує Лоза.


Радянський космонавт Георгій Гречко заявив, що Юрій Лоза не зміг би витримати славу, яка була у Гагаріна.
"Я боюся, що Лоза не витримав би такої слави, яка була у Гагаріна, і де-небудь би проколовся! А Гагарін, незважаючи на те, що з села, виявився справжнім послом, тому що його запрошували в усі країни. Він поводився гідно, міг підтримувати розмову і з королевою, і з президентом, не кажучи про фахівців і астронавтів. Гагарін показав людям, хто такі справжні росіяни. Він зміг зі своєю природною інтелігентністю і розумом зробити для нашої країни більше, ніж міністерство закордонних справ! Я не упевнений, що я б витримав таку славу. Боюся, Лоза б теж її не витримав, судячи з того, які він дурниці говорить", - сказав Гречко.
Соцмережі тут же відреагували на нові критичні висловлювання артиста.
Користувачі іронічно обіграли, що нібито музикант пожартував про Володимира Леніна.


Також користувачі порадили депутату Держдуми РФ Олені Мізуліній заборонити Лозу.


Як повідомляв ONLINE.UA, Лоза видав пророцтво щодо Джамали, яка перемогла на Євробаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?