У Путіна вже дійшли до ідеї дитячого військового табору в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна вже дійшли до ідеї дитячого військового табору в Криму

У Путіна вже дійшли до ідеї дитячого військового табору в Криму

На території українського півострова Крим, який тимчасово перебуває під контролем військ президента Росії Володимира Путіна, планують створити перший військовий дитячий табір.
Про це заявив глава Національної асоціації об'єднання офіцерів запасу Збройних сил, заступник голови громадської ради при Міністерстві оборони Росії Олександр Каньшин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Ми, в нашій асоціації, обговорили це питання, вивчили його. Тепер маємо намір запропонувати Міністерству оборони створити в Криму "військовий Артек", в якому влітку або круглий рік дітвора проходитиме підготовку. Один із санаторіїв Міноборони можна перебудувати для дітей і зробити табір міжнародним", - зазначив Каньшин.
Також він додав, що проект потребує великих коштів на реалізацію, але "на дітях економити не можна". На його думку, спочатку в "військовий Артек" "буде з'їжджатися дітвора з СНД, а потім можуть приїхати і з інших країн, в тому числі і тих, які входять в НАТО".
Як повідомляв ONLINE.UA,  крім божевільних "уроків громадянськості" в школах так званої ДНР запровадили початкову військову підготовку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?