Савченко зареєструвала перший проект закону: соцмережі вибухнули
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зареєструвала перший проект закону: соцмережі вибухнули

Савченко зареєструвала перший проект закону: соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обурені реєстрацією нардепом від фракції "Батьківщина" Надією Савченко першого після повернення в Україну законопроекту про скасування судової реформи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Законопроект №4734-п про скасування рішення парламенту від 2 червня про прийняття за основу та в цілому проекту закону про судоустрій і статус суддів ініціювала Надія Савченко разом з депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка Юрієм Богданом Шухевичем.
Користувачі соцмереж обурилися такою ініціативою Савченко. Зокрема, солома написала в Twitter про нардепів: "Обидва недієздатні. У одного - старече слабоумство, а іншій необхідна реабілітація після полону. Їх і використовують..."
Харківський Бандера додав, що: "днями писав що у випадку з НС є два варіанта- поганий і - ще гірше (схиляюся що швидше за все 2 варіант)"



Виталий Бердинских, своєю чергою, запропонував звільненій льотчиці пояснити мотиви своїх дій: "Савченко не хоче зібрати прес-конференцію і пояснити мотиви свого вчинку?".


Також ȠpuŦyƛA-С згадав про заяву високого представника ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріки Могеріні і єврокомісара з питань розширення і європейської політики сусідства Йоханнеса Хана, в якій вони вітають ухвалення Верховною Радою змін до Конституції в частині правосуддя.
"Прийняття Верховною Радою України в остаточному читанні змін до Конституції щодо судової реформи є важливим кроком на шляху зміцнення судової системи, підвищення її ефективності, збереження її незалежності та неупередженості, а також боротьби з корупцією", - йдеться в повідомленні Хана і Федеріки Могеріні.
"Що ви там заявляєте? Надя проти!", - написав ȠpuŦyƛA-С.




Як повідомляв ONLINE.UA, цей законопроект став першим після повернення Надії Савченко з Росії, де вона незаконно утримувалася з 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?