Проти одіозного екс-регіонала дали нові свідчення в ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Проти одіозного екс-регіонала дали нові свідчення в ГПУ

Проти одіозного екс-регіонала дали нові свідчення в ГПУ
Джерело:  online.ua

Після  гучних викриттів на адресу Олександра Єфремова, оприлюднених в інтерв'ю ONLINE.UA, екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Ландик з'явився в Генеральну прокуратуру України для надання свідчень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генерального прокурора Юрія Луценка Лариси Сарган.
"Володимир Ландик прибув сьогодні до Генеральної прокуратури України, де дав свідчення Генеральному прокурору Юрію Луценку в присутності слідчого ГСУ спецрозслідування", - йдеться в повідомленні Сарган.
Відзначається, що Ландик дав свідчення добровільно в рамках розслідування кримінального провадження стосовно колишніх високопоставлених чиновників, зокрема екс-глави фракції "Партія регіонів" Олександра Єфремова.
Також відомо, що Володимир Ландик підписав зобов'язання про нерозголошення матеріалів слідства.
Детальніше про заяви Ландика і участь Єфремова в подіях 2014 року  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: "Ефремов сдал Луганск под гарантии от Путина — экс-нардеп Ландик".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?