Ватажок ДНР ненавмисно зробив сміливе визнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР ненавмисно зробив сміливе визнання

Ватажок ДНР ненавмисно зробив сміливе визнання
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко  зізнався, що не бачить інших ефективних шляхів вирішення економічної ситуації на підприємствах окупованого Донбасу крім відбирання грошей у трудівників.


Про це він заявив в ході "онлайн-конференції з жителями Донбасу", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


В рамках "конференції" одна їх мешканок окупованих територій запитала, як буде з виплатами заробітної плани в ДП "Макіїввугілля", на що Захарченко відповів: "Ми буквально щодня тримаємо в полі зору цю ситуацію і шукаємо шляхи виходу. Але Ви повинні розуміти, що війна і економічна блокада обмежують наші можливості. Ви, здається, забули сказати "спасибі" Україні за цю ситуацію - так я зроблю це замість Вас".


"Давайте не будемо забувати, що українські військові та карателі свідомо і цілеспрямовано руйнували не тільки наші будинки, храми і об'єкти інфраструктури, а й підприємства, включаючи шахти. Бандерівці ставили перед собою завдання видавити нас з нашої землі або знищити. До речі, "свідомі" бандерівці від цього завдання і зараз не відмовилися", - додав бойовик.


Також ватажок ДНР зазначив, що постійно знаходиться в постійному пошуку виходу і ситуації, що склалася. "І адже ми не можемо просто взяти гроші з бюджету і так не надто жирного і видати їх вам в рахунок погашення боргу по зарплатах. З яких статей пропонуєте їх вийняти? Я розумію, якби у нас як і раніше, як до війни, сиділи у владі олігархи і злодюги, то я міг би особисто зі зброєю в руках вилучити у них кошти і передати вам. Але у нас немає в керівництві ні злодюг, ні олігархів. Всі мої колеги тяжко працюють з ранку до ночі за зарплату, для того щоб зарплата була у всіх".


"Готовий визнати, що ми, можливо, не бачимо якихось очевидних і ефективних способів виходу із ситуації - таких, щоб не відбирати гроші у інших таких же, як ви, трудівників", - резюмував Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Захарченко зробив зухвалу заяву, в якій обіцяв змусити уряд України виплатити свої "борги": по пенсіях, соціальних виплатах, зарплатах бюджетникам, компенсацію за руйнування житла, збитки підприємств, знищену інфраструктуру окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?