У мережі смішно перейменували українські та російські міста
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі смішно перейменували українські та російські міста

У мережі смішно перейменували українські та російські міста

У мережі по-своєму перейменували українські та російські міста, висміюючи  зміни деяких назв в Україні в рамках декомунізації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Богдана Процишина.
"Друззя! От і залиши Вас на два тижні! Поки я прохлаждався на курортах Донецької і Луганської областей, Ви встигли начудити багато цікавого - а мені тепер єто всьо фотошопити!!! І начньом ми з топографічєского перевороту. Горішні Плавні, Дніпро, іспуганий Херсон - це всьо харашо, но зупиняться не слід - ібо нєт прєдєла гєральдічєскому совєршенству. Так шо больше переімєнованій, таваріщі, хароших і разних!", - написав він, поділившись своїми версіями перейменування низки міст.
Блогер придумав свої назви для українських міст і регіонів.


Харьков



Львів



Івано-Франківськ



Дніпро



Донбас




Крім того, Процишин придумав, як можна було б перейменувати і російські міста та окупований Росією Севастополь.



Москва



Санкт-Петербург




Севастополь



Раніше повідомлялося, що  згідно з законом про декомунізацію в Луцьку перейменували вулицю Ванди Василевської - тепер вона буде носити ім'я легендарної представниці російської опозиції Валерії Новодворської.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?