Шевчук розповів, чому він не виступає на Донбасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шевчук розповів, чому він не виступає на Донбасі

Шевчук розповів, чому він не виступає на Донбасі
Джерело:  Дощ

Знаменитий музикант і  лідер російського рок-гурту ДДТ Юрій Шевчук  заявив, що його запрошували виступити на Донбасі і представники України, і бойовики, а також розповів чому вирішив відмовитися від усіх пропозицій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дождь.
"Я довго думав. Запрошувала і та, і інша сторона, я подумав, що не поїду, і все", - зазначив музикант в ефірі телеканалу.
За його словами, він погодився б виступити на Донбасі, якби це допомогло провести обмін полоненими.
"Я міг би взяти участь, як в Чечні, в обміні полоненими. Зробити концерт для двох протиборчих сторін, концерт миру, зібрати музикантів, щоб стояли і українські, і донецькі, і заспівати для всіх "Не стріляй", хлопці, годі, блін. І обміняти полонених. Ось в Чечні у нас був такий концерт в 1996 році. Одна трибуна - сиділи чеченські джигіти, інша трибуна - сиділи наші, російські війська, а посередині були діти. І ми співали цей концерт, заради полонених", - розповів Шевчук.
При цьому лідер ДДТ сказав, що "зараз це поки неможливо".
"Зараз це поки неможливо. Але я думаю, цей концерт, може бути, і відбудеться, дай Бог", - додав Шевчук.
Раніше легендарний російський музикант  Юрій Шевчук висловив свою думку про президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?