У США сталася серія НП з військовою технікою, є загиблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США сталася серія НП з військовою технікою, є загиблі: з'явилися фото і відео

У США сталася серія НП з військовою технікою, є загиблі: з'явилися фото і відео

У  Сполучених Штатах  сталася серія надзвичайних подій - в штатах Теннесі та Колорадо розбилися винищувачі, а в Техасі військову вантажівку змило водою при перетині моста через річку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
Американський телеканал NewsChannel 5 передав, що в місті Смірна штат Теннесі під час тренування перед авіашоу розбився палубний винищувач-бомбардувальник F / A-18 пілотажної групи Blue Angels. Пілот літака не встиг катапультуватися. На землі жертв і постраждалих немає.



Причина падіння літака не встановлена. Літак, що розбився в групі з шести інших винищувачів F / A-18 повинен був брати участь в авіашоу на вихідних. Решта 5 літаків безпечно приземлилися на аеродромі. Відзначається, що літак розбився майже відразу після зльоту.


Також повідомляється про те, що при виконанні демонстраційного польоту під час випускної церемонії Академії військово-повітряних сил США в штаті Колорадо, на якому був присутній президент країни Барак Обама, розбився винищувач F-16 групи Thunderbirds.


Крім того, п'ятеро американських солдатів загинули і четверо пропали безвісти після того, як військову вантажівку змило водою при перетині мосту через річку Бразос в Техасі. Інцидент стався об 11.20 ранку за місцевим часом недалеко військової бази Fort Hood, повідомляє KWTX. Трьох солдатів вдалося врятувати, їх стан стабільний, вони знаходяться в лікарні.
Відзначається, що вантажівка впала в річку, рівень води в якій значно піднявся через безперервні зливи.
Раніше повідомлялося, що президент Сполучених Штатів  Барак Обама в ході візиту до В'єтнаму заявив, що США повністю зняли заборону на продаж зброї і військового обладнання цій країні, яка була введена в 1984 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?