На Кавказі загинули одразу двоє українських альпіністів
Категорія
Події
Дата публікації

На Кавказі загинули одразу двоє українських альпіністів

На Кавказі загинули одразу двоє українських альпіністів
Джерело:  ТСН

У горах Кавказу загинули одразу два українських альпініста - 54-річний одесит помер під час підйому на Ельбрус в Росії, а 32-річний київський журналіст Павло Сивокінь зірвався при спуску з гори Казбек в Грузії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Так в Росії 54-річному одеситу стало зле під час підйому, про це одразу ж повідомили співробітникам МНС, які вислали вертоліт за українцем. Однак той не зумів вчасно дістатися до місця стоянки через густий туман і снігопад. В результаті чоловік помер.
У Грузії 32-річний журналіст із Києва зірвався під час спуску з гори Казбек: чоловік впав в льодову ущелину, його зуміли витягнути, але він помер від отриманих травм.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Ельбрусі знайшли тіло зниклого співробітника обсерваторії Національної академії наук України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?