Стало відомо, що Росія планує робити з ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що Росія планує робити з ДНР-ЛНР

Стало відомо, що Росія планує робити з ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Вибори на окупованих бойовиками територіях Донбасу

, якщо вони пройдуть, не будуть визнані жодною країною світу, навіть Росією.


Про це в своєму блозі на ONLINE.UA заявив Олександр Михельсон з посиланням на джерела в Мінській переговорній групі.


«Згадаєте мої слова, навіть в Росії не визнають. Так само, як зараз Росія не визнала ці так звані «республіки». Це ж валіза без ручки - це нікому не потрібно. Ідея тут дуже проста: Росія зараз намагається вштовхнути нам всю цю компашку (бойовиків ДНР і ЛНР - Ред.), щоб ми за них платили і годували, а вони ще й мали право вирішувати за нас, чи йти нам до Європи, в торговельну асоціацію , я вже не кажу про НАТО тощо», - сказав він.


Також Михельсон нагадав: лідери так званої ДНР заявили, що вони «починають збір підписів свого населення до Ради Безпеки ООН про те, що Україна нібито не виконує свої обов'язки в рамках Мінських угод».


«Абсолютно очевидно, про що йде мова: ДНР і, так би мовити, "московські заплічники", кажуть, що ми повинні визнати спочатку політичний статус всіх цих хлопців і провести вибори. Вони хочуть вибори у себе в ДНР за законами ДНР, яких не існує. Під наглядом московських наглядачів, оскільки інших наглядачів там не буде - це те, на чому вони наполягають», - підкреслив блогер.


Він додав, що «це дійсно факт, і це відомості з переговорів».


«А вже після виборів вони скажуть, що ось це - повноважні представники українських жителів на тій території, яка зараз підконтрольна так званим ДНР і ЛНР», - резюмував він.


Повний текст

блога Олександра Михельсона читайте на ONLINE.UA - ДНР-ЛНР выбрали путь самоубийства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?