Ув'язнені влаштували бунт в одній з українських колоній
Категорія
Україна
Дата публікації

Ув'язнені влаштували бунт в одній з українських колоній

Ув'язнені влаштували бунт в одній з українських колоній
Джерело:  online.ua

У Кіровограді в'язні колонії №6 влаштували бунт, співробітники вже третю добу не можуть зайти до виправної установи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку екс-глави Державної пенітенціарної служби Сергія Старенького в Facebook.
Він заявляє, що співробітники колонії вже третю добу не входять до виправної установи, укладені відбирають у них ключі і спецзасоби, нападають на працівників інвесткомпаній.
"Розгойдує ситуацію "Краснодонський", відчуваючи слабкість, безпорадність і розгубленість співробітників ДПтСУ", - пише він.
За даними Старенького, засуджених у цій колонії готові підтримати і укладені в ІК-49 і СІЗО Кіровоградської області. Він заявляє, що ситуація вже вийшла з-під контролю і незабаром може знадобиться залучення зовнішніх сил - поліції і Національної гвардії.
Нагадаємо,  в Єнакієвому близько 500 ув'язнених і співробітників місцевої колонії заявили про бажання вступити в організацію одного з ватажків ДНР Дениса Пушиліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?