У Путіна крупно осоромилися з японською газетою: соцмережі вибухнули
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна крупно осоромилися з японською газетою: соцмережі вибухнули

У Путіна крупно осоромилися з японською газетою: соцмережі вибухнули
Джерело:  Ехо Москви

Міністерство закордонних справ РФ, що представляє на міжнародній арені інтереси президента Володимира Путіна, помилково відправило рекомендацію не давати інтерв'ю японській газеті "Санкей" в саму газету.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
У МЗС РФ відправили в газету рекомендацію (яка, ймовірно, була призначена для одного з російських відомств) такого змісту:
"Газета Санкей серед основних друкованих видань Японії займає особливо крайню позицію, будучи націоналістично спрямованою. У в багатьох статтях про Росію міститься критика, часом нападки, неодноразове спотворення реальності, передається негативна точка зору. Спираючись на антиросійський стиль подачі останнього часу, ми рекомендуємо не давати інтерв'ю цьому виданню".
У відповідь керівництво редакції "Санкей" заявило, що протестує проти слів про спотворення реальності і вказує російському МЗС на те, що відомство, що займається зовнішніми зв'язками Росії, припускається таких елементарних помилок як відправка офіційного листа не тому адресату.
МЗС Росії поки це повідомлення не прокоментував. Однак в мережі активно обговорюють конфуз російського відомства.




(Марія Захарова - директор Департаменту інформації та друку МЗС РФ - ред.)


Користувачі Twitter додали:


Valery

: "Дотанцювалися".


fatall_error

: "Таємне стає явним завжди".


Нагадаємо, раніше

офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова станцювала на прийомі для журналістів, організованому в перший день саміту Росія-АСЕАН в Сочі

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?