У Львівській області підірвали відділення банку: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львівській області підірвали відділення банку: з'явилися подробиці

У Львівській області підірвали відділення банку: з'явилися подробиці

У курортному селищі Славське Сколівського району Львівської області в ніч на 3 червня прогриміли два вибухи, пошкоджені вхід до відділення "Ощадбанку" і банкомат, а також викрадена касета з грошима.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Львівській області.
"У Сколівське відділення поліції 3 червня о 01.30 надійшло повідомлення, що біля відділення "Ощадбанку" в смт Славське на вулиці Шептицьких пролунали два вибухи. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи і банкомату в фасадній частині приміщення банку було закріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів - вибухова речовина пластид, що спричинило вибухи", - говориться в повідомленні.
Вибухами пошкоджена частина будівлі банку, двері і вікна, а також банкомат. Загиблих і постраждалих в результаті вибухів немає. З банкомату викрали касету з готівковими коштами. За інформацією джерел УНІАН в правоохоронних органах, з банкомату викрадено близько 200 тис. грн.
За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах).
Раніше повідомлялося, що в місті Таврійське Херсонської області підірвали автомобіль держінспектора Головного управління охорони водних біоресурсів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?