Український літак ефектно виступив на авіасалоні в Берліні: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Український літак ефектно виступив на авіасалоні в Берліні: з'явилося відео

Український літак ефектно виступив на авіасалоні в Берліні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео виступу українського літака АН-178 на Міжнародній авіа та аерокосмічній виставці ILA 2016 в Берліні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео inselvideo в YouTube.


Як повідомляє ТАСС, в цьому році у виставці беруть участь 37 країн.
Найстаріший в світі огляд літальних апаратів різного призначення проводиться з 1909 року і традиційно влаштовується на території берлінського аеропорту Шенефельд. Авіакосмічний салон розмістився на загальній площі в 250 тис. квадратних метрів.
Загалом на ILA 2016 будуть продемонстровані близько 200 літальних апаратів, призначених для перевезення пасажирів, вантажів, а також техніка військового призначення. Особливе місце займає експозиція безпілотних літальних апаратів (БПЛА), які використовуються як у військових, так і в цивільних цілях. В рамках ILA пройде приблизно 50 конференцій, семінарів і симпозіумів.
Огляд продовжиться до 4 червня. У числі відвідувачів віце-канцлер, міністр економіки і енергетики ФРН Зігмар Габріель, який в середу здійснив традиційний обхід експозиції. Перші два дні виставка відкрита виключно для фахівців, 3 червня вона відкриє свої двері для широкої публіки.
Раніше найбільший в світі лайнер українського виробництва Ан-225 "Мрія" літав в Австралію. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?