Лоза відповів на критику його слів про Гагаріна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лоза відповів на критику його слів про Гагаріна

Лоза відповів на критику його слів про Гагаріна
Джерело:  online.ua

Скандальний російський співак Юрій Лоза пояснив своє висловлювання про Гагаріна; музикант вважає, що журналісти невірно інтерпретують його слова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Baltkom.
Подібну заяву Лоза зробив в інтерв'ю латвійській радіостанції.
"Журналістам потрібен скандал, тому вони все перекручують, перевертають з ніг на голову. Я просто сказав, що в порівнянні з сьогоднішніми космонавтами і тим, що вони роблять, Гагарін нічого особливого не робив, крім того, що першим вилетів в космос", - пояснив він.
"Він великий Гагарін, тому що він зробив це першим. Він був у такому ж скафандрі, практично нерухомий, проте, він відкрив дорогу в космос", - додав співак.
Відзначимо, радянський космонавт, який вперше вийшов у відкритий космос, О лексій Леонов назвав одіозного російського співака Юрія Лозу, який розкритикував Юрія Гагаріна, "засранцем", "мерзотником" і "несерйозною людиною".
Також слова Лози викликали негативну реакцію користувачів соцмереж.
Нагадаємо, раніше Юрій Лоза відзначився скандальними висловлюваннями на адресу світових рок-зірок Led Zeppelin и Rolling Stones.
Як повідомляв ONLINE.UA, Лоза видав пророцтво щодо Джамали, яка перемогла на Євробаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?