Вибухи у Львівській області: з'явилися перші фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибухи у Львівській області: з'явилися перші фото

Вибухи у Львівській області: з'явилися перші фото
Джерело:  online.ua

За фактом вибухів, які сталися у "Ощадбанку" в ніч на 3 червня в селі Славське Сколівського району Львівської області, порушено два кримінальні провадження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції по Львівській області.
Стало відомо, що злочинці використовували пластид, щоб пограбувати відділення банку.
"Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи і банкомату, який стояв у фасадній частині приміщення банку, було прикріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору (за попередніми даними експертів, вибухова речовина пластид), що спричинило вибухи", - розповіли в поліції.
В результаті вибухів були пошкоджені частина будівлі банку, двері і вікна, а також банкомат. З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється.
Нагадаємо, в місті Таврійську Херсонської області підірвали автомобіль держінспектора Головного управління охорони водних біоресурсів.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?