ООН озвучила свої цифри загиблих на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ООН озвучила свої цифри загиблих на Донбасі

ООН озвучила свої цифри загиблих на Донбасі
Джерело:  online.ua

З початку конфлікту на Донбасі загинули 9 тисяч 371 особа і 21 тисяча 523 були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на доповідь Управління ООН з прав людини.
"Згідно з останньою доповіддю про ситуацію в Україні Управління Верховного комісара ООН з прав людини, щонайменше 9 371 особа були вбиті і 21 523 отримали поранення на сході України з початку конфлікту в середині квітня 2014 року", - говориться в прес-релізі до доповіді, презентація якої відбулася в п'ятницю в Києві.
За словами помічника генерального секретаря ООН з прав людини Івана Шимоновича, який виступив після доповіді, багато людей також пропало безвісти в результаті конфлікту.
"Станом на квітень 2016 року було відкрито 3687 кримінальних проваджень за фактом зникнення людей в Донецькій і Луганській областях", - сказав Шимонович.
Нагадаємо, з початку 2016 року в антитерористичній операції на Донбасі загинуло 42 військовослужбовці Збройних сил України, і ще 350 поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?