"Бунт" в'язнів на Кіровоградщині: тюремники прояснили ситуацію
Категорія
Україна
Дата публікації

"Бунт" в'язнів на Кіровоградщині: тюремники прояснили ситуацію

"Бунт" в'язнів на Кіровоградщині: тюремники прояснили ситуацію

У Кіровоградській виправній колонії №6 не підтвердили інформацію про бунт ув'язнених.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Кировоградщины.
Повідомляється, що колонія працює в штатному режимі, виконується розпорядок дня, чергові зміни заступають на службу згідно з графіком.
"Інформація про напади на співробітників установи, відбір ключів і спецзасобів, виламування дверей є помилковою і недостовірною. 2.06.2016 р. установу відвідали представники секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Галина Килимова, Костянтин Запорожців, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, провели прийом засуджених з особистих питань і підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській виправній колонії №6", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в Кіровоградській колонії бунтують засуджені.
Нагадаємо, в Єнакієвому близько 500 ув'язнених і співробітників місцевої колонії заявили про бажання вступити в організацію одного з ватажків ДНР Дениса Пушиліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?