Футболіст, що продався Росії, відмовився від своїх теплих слів про Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст, що продався Росії, відмовився від своїх теплих слів про Україну

Футболіст, що продався Росії, відмовився від своїх теплих слів про Україну

Футболіст збірної Росії Роман Нойштедтер, який народився в Україні, відмовився від теплих слів про Україну, які він говорив кілька років тому.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Нойштедтер заявив в тренувальному таборі збірної Росії.


"Це відео зроблено в той період, коли я був недосвідченим, молодим. Так, це моя помилка. Ще не знав, як треба правильно робити. Ситуація склалася сумбурна. До мене приїхали якісь люди, журналісти. Запропонували сісти і записати цей ролик. В той момент, на жаль, поруч зі мною не було такої людини, як Ігор (прес-аташе збірної Росії Ігор Владимиров. - прим.), який би допоміг в плані роботи з пресою, підказав, що треба робити, а чого не треба. Напевно, можна сказати, мене трохи підставили. Ті люди сказали, що саме потрібно говорити, тому що хотіли, скажімо так, пропхнути мене в ту збірну. Вони і тренера збірної України, Олега Блохіна, спеціально запитували про мене. Але суть в тому, що пропозицій зі збірної України мені не надходило. Мені не дзвонили ні зі штабу української збірної, ні хто-небудь з України. Єдине, що відбувалося, - про мене писали в газетах. Зараз розумію, що це була моя помилка. Але вона трапилася чотири або п'ять років тому. Звичайно, недобре, що вийшов такий резонанс. Але так буває... У Facebook мені писали: "Як ти можеш тепер грати за Росію, ти ж українець!" Або хтось пише: "Ти зрадник, ти німець". А я думаю: ось що я повинен відповісти? Так, у мене тато народився в Дніпропетровську, мама росіянка. Я теж в Україні народився, а через три місяці переїхав до Киргизії, там провів все дитинство. Що я тепер, киргиз, чи що?! Зрозумійте, у мене була одна пропозиція - тільки від збірної Росії. Я на неї з радістю погодився. Я не зв'язуюся з тими, хто мені такі речі пише. Не відповідаю їм. Просто не зрозумію: чому люди так пишуть? Політика - це не моє. Я хочу грати в футбол!", - заявив Нойштедтер.
Читайте: Чем піонський рецепт: тренеру збірної Росії порадили поговорити з віслюками та коровами


Варто відзначити, що Нойштедтер в юному віці переїхав з батьками до Німеччини. Вихованець менхенгладбахської "Боруссії". Зараз грає за "Шальке".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?