Савченко матом розповіла про депутатів-брехунів: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко матом розповіла про депутатів-брехунів: опубліковано відео

Савченко матом розповіла про депутатів-брехунів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко

висловилася матом, розповідаючи про нечесних депутатів у Верховній Раді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео FastViralShow в YouTube.


"Бере, наприклад, одна депутат поправки до пенсійної реформи або до якогось пенсійного закону. Вона говорить красиві слова, я слухаю і розумію "так, правильно" і натискаю кнопку "за". Потім я просто висмикую картку і кажу "покажіть мені цю поправку", - розповідає Савченко.


"Вони відкривають поправку... я не можу зрозуміти, як можуть так робити депутати. Вона говорила про одне, поправка про інше. Вона говорила про такі благі речі, і якби я не вичитала це, якби я не побачила, я натиснула кнопку "за" і інтуїтивно витягнула картку, тому що я цього депутата, на жаль, знаю", - додала вона.


"Я підійду до неї і скажу, що якщо ще раз почую таку дурницю в Верховній Раді, якщо ось так працює Рада, то ми, вибачте мене, на * буємо людей щодня", - висловилася депутат.


Увага! Відео містить ненормативну лексику!


Нагадаємо,

Савченко розповіла, що купує одяг на секонд-хендах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?