Луческу хоче працювати в "Зеніті" 100 років
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу хоче працювати в "Зеніті" 100 років

Луческу хоче працювати в "Зеніті" 100 років
Джерело:  online.ua

Головний тренер пітерського "Зеніту"Мірча Луческу хоче працювати в "Зеніті" багато-багато років.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це румунський тренер заявив на своїй презентації в російському клубі.
"Знаю, що мене чекає важка робота, знаю вимоги уболівальників. Але так, як я зазвичай і кажу, я приїхав сюди не на 2 роки і ще 1, а приїхав на багато років, щоб досягти великих успіхів і домогтися нових титулів. Так, ніби я хотів би залишитися тут на 100 років. Дуже важливо передати уболівальникам впевненість в тому, що на клуб чекає хороше майбутнє і нові титули. Я прийшов з великою впевненістю і ентузіазмом і не сумніваюся, що всі разом ми вирішимо великі завдання. Я маю на увазі і працівників клубу, і уболівальників, і журналістів", - сказав Луческу.
Дивіться: Яхта біля Ермітажу: як Луческу став тренером "Зеніта"
При цьому Луческу заявив, що не збирається приводити з собою футболістів донецького "Шахтаря".
"Що ж стосується гравців і придбань, то поки я не познайомлюся з усіма, хто вже є в команді, то ніяких кроків робити ми не будемо. Трансферне вікно буде відкрито ще довго, у нас є час визначитися, що нам потрібно. Природно, я буду прислухатися і до всіх працівників клубу, причетних до цього, до їхньої думки, і потім колегіально, всі разом, ми будемо приймати рішення, які підуть на благо "Зеніту". Я не той тренер, який приводить за собою гравців. Я люблю працювати з тими гравцями, які вже є, або з тими, яких клуб пропонує. Не люблю якихось сторонніх розмов навколо медіа. Часом медіа тільки і чекають інтерпретацій", - підкреслив Луческу.

Дивіться: "Ласкаво просимо на": російський клуб дивно представив Луческу
Нагадаємо, що Луческу пішов із "Шахтаря" після перемоги над "Зорею" в фіналі Кубка України. Але румунський тренер також пообіцяв Ахметову знову очолити "Шахтар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?