Аваков пообіцяв суддям грандіозні чистки
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков пообіцяв суддям грандіозні чистки

Аваков пообіцяв суддям грандіозні чистки

Після схвалення Верховною Радою законів, які змінили судову системи України, глава МВС Арсен Аваков розповів про грандіозну ротацію, яка буде в суддів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
«Як мінімум 5000 з 7000 суддів будуть відправлені у відставку! Суди будуть створюватися заново - ніяких автоматичних переведень і переходів зі старих судів у нові! Тільки нові конкурсні набори! Це, якщо хто не зрозумів - грубе резюме пакета Конституційних змін і супутнього Закону», - пояснив він.
За словами Авакова, це рішення - «зовсім непогано, чудово!».
«Буде повне перезавантаження! Нехай не так різко і швидко, як мені хотілося б - але свого ми домоглися - і це колосальний крок вперед у знищенні пострадянського судового монстра і створенні цивілізованої судової системи, що користується довірою у людей!» - додав він.
Міністр додав, що він «тепер справа за імплементацією законів - і це вкрай важливо - адже бюрократичний дракон старої корумпованої судової мафії ще не вбитий».
«Це тільки початок шляху - важливо не розслаблятися і йти далі!» - резюмував Аваков.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко назвав історичним голосування Верховної Ради з питань зміни судової системи і передбачив, що воно дасть старт побудові незалежної системи судів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?