У Путіна здивували нахабною брехнею про політику Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна здивували нахабною брехнею про політику Росії

У Путіна здивували нахабною брехнею про політику Росії
Джерело:  Сьогодні

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи заяву кандидата в президенти США Хілларі Клінтон про те, що перемога на виборах її основного суперника Дональда Трампа викликала б "свято в Кремлі", заявив, що "Росія ніколи не втручається в справи інших держав".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
"Я хочу вам нагадати послідовну позицію президента Путіна на цей рахунок, яка полягає в тому, що у Росії є вигідна відмінність від ряду країн - ми ніколи не втручаємося у внутрішні справи інших держав. Тому, природно, ми вважаємо, що найкращим кандидатом в президенти США буде той, за якого проголосує більшість американців при всіх особливостях електоральної системи Сполучених Штатів", - сказав він.
На питання, чи дійсно в Кремлі буде свято, якщо президентські вибори в США виграє Трамп, Пєсков відповів: "А привід який буде?". Представник Путіна додав, що не розуміє постановку питання, тому не може на нього відповісти.
Як відомо, в березні 2014 року Росія після введення своїх військ анексувала Крим. РФ також поставляє бойовикам ДНР і ЛНР озброєння і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.
Раніше повідомлялося, що британське видання The Observer, вивчивши оприлюднені на початку квітня панамські документи, заявило, що ключові співробітники штабу кандидата в президенти США Хілларі Клінтон надають лобістські послуги Ощадбанку Росії через компанію Podesta Group у Вашингтоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?