Російський блогер з Києва їдко відповів Лозі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський блогер з Києва їдко відповів Лозі

Російський блогер з Києва їдко відповів Лозі

Відомий російський блогер Рустем Адагамов, якого в Києві облили кефіром, їдко відповів співакові Юрію Лозі, який заявив, що космонавт Юрій Гагарін нічого не зробив, а легендарні The Beatles просто потрапили в потрібний час в потрібне місце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Адагамова.
"Юрій Лоза, х * й знає, що потрібно було зробити Гагаріну за 1 годину 48 хв польоту. Станцювати, провести біологічний експеримент, прочитати вголос сонет Шекспіра? Так, він лежав в чашці модуля «Восток-1» і міг тільки повідомляти про те, що з ним все ОК. Це було найважливіше завдання в його житті - пролетіти на космічному кораблі навколо Землі і вдало на неї повернутися. На це працювали десятки тисяч розумних, професійних людей. У країні, де лише двадцять років тому йшла страшна війна на виживання. Гагарін ризикував своїм життям, тому що ні одна людина не могла дати йому гарантію, що, наприклад, носій не вибухне на старті, як це було до нього не раз. Так що це були Ваші дурні слова", - написав Адагамов.
Блогер також заступився і за британських рок-легенд, зазначивши, що їх музика - вже частина людської культури і цивілізації.
"Як і про Бітлз, Юра. На той момент, коли вони піднімалися, в Англії були десятки (сотні!) груп таких, як вони. Але саме Бітлз зачепили людей по-серйозному. Не через телевізори. Це була хімія, яка працює. у Бітлз була хімія. Дуже сильна. Це вже не музика, це частина людської культури, цивілізації. І нікуди вони не «потрапили». Вони просто увійшли у вічність. Ну от як Ви зі своєю піснею про пліт", - заявив Адагамов.
Раніше скандальний російський співак Юрій Лоза пояснив своє висловлювання про Гагаріна, сказавши, що журналісти невірно інтерпретують його слова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?