Москаль назвав суму, яку Ющенко отримав за здачу влади Януковичу
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль назвав суму, яку Ющенко отримав за здачу влади Януковичу

Москаль назвав суму, яку Ющенко отримав за здачу влади Януковичу

Третій президент України Віктор Ющенко «за передачу влади» Віктору Януковичу отримав 550 мільйонів доларів США.
Таку заяву зробив глава Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт губернатора.
"У період президентства Ющенка і управління Секретаріатом президента Балоги (Віктора Балоги - Ред.) в швейцарський банк UBS (один з найбільших банків країни) в Цюріху були покладені 550 млн доларів США", - написав він.
Також губернатор зазначив: "Зрозуміло, що за такі гроші ні Ющенко, ні Балога не розписувалися в якихось відомостях Януковича".
"Коли ж Балога захотів вивести ці гроші в офшори, банк, який вже мав проблеми через брудні гроші "віп-вкладників" з України, заморозив їх, оскільки Балога не зміг вказати законність їх отримання. Гроші до цього часу в банку в замороженому стані", - підкреслив Москаль.
При цьому він додав, що не знає точно, як завозилися гроші в Швейцарію.
"Прошу Національне антикорупційне бюро України перевірити ці факти в рамках правової міжнародної допомоги і довести свій професіоналізм", - написав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Геннадій Москаль розповів, звідки взялися документи про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, які викликали грандіозний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?