У Росії тритомник Путіна порівняли зі священним текстом: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії тритомник Путіна порівняли зі священним текстом: опубліковані фото

У Росії тритомник Путіна порівняли зі священним текстом: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

На книжковому фестивалі «Красная площадь» в Москві представили тритомне зібрання виступів президента РФ Володимира Путіна, яке пізніше порівняли зі священним текстом№.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Книга під назвою «Пряма мова» вийшла у видавництві «Дзвіниця». Його гендиректор Георгій Зайцев заявив, що тритомник «стане своєрідними скрижалями XXI століття, це вся новітня історія в одній книзі».
«Перший етап президентства Путіна - утримати Росію як одну державу, а другий - підняти країну з колін. У нашій книзі вже відображені ці етапи. Це своєрідний портрет епохи. Особистість Володимира Путіна рівновелика таким історичним особистостям, як Шарль де Голль або Фідель Кастро», - сказав Зайцев.
Видання книги було погоджено з адміністрацією Кремля. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков заявив: «Якась систематизація виступів президента для тих, хто цим цікавиться, - це завжди позитивно».
Крім того, як повідомляє Інтерфакс, він розповів, як в Кремлі ставляться до подібної ініціативи, з урахуванням, що в історії країни вже були такі періоди, коли промови політичних лідерів виходили багатотомними тиражами.
"Природно, президент Путін з його рекордним рівнем популярності, рекордним рівнем довіри, яку виявляє до нього населення, причому не тільки в країні, але і за кордоном, він не може не залишати сліду в історії нашої країни, в історії світових справ, тому такий інтерес, який до нього проявляється, він зрозумілий і природний", - додав прес-секретар Путіна.
Нагадаємо, в Росії в селі Стара Ладога Ленінградської області відлили в граніті слова Путіна, який в 2003 році провів засідання в одному з будинків села.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?