ФФУ офіційно попередила українських уболівальників на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФФУ офіційно попередила українських уболівальників на Євро-2016

ФФУ офіційно попередила українських уболівальників на Євро-2016
Джерело:  online.ua

Федерація футболу України звернулася до українських уболівальників, які збираються відвідати матчі чемпіонату Європи у Франції.
Як повідомляє ONLINE.UA, українські вболівальники у Франції повинні бути готові до проведення додаткових перевірок і наявності обмежень щодо організації заходів на підтримку нашої збірної.
"Представники правоохоронних органів Франції попереджають про те, що в разі будь-яких протиправних дій з боку футбольних фанатів під час проведення чемпіонату Європи 2016 вони візьмуть жорсткі дії і будуть реагувати відповідно до чинного законодавства Республіки Франція", - йдеться в повідомленні ФФУ.
ДивітьсяУ збірній України пожартували над голодним футболістом, який утік з Росії: опубліковано фото
Також в ФФУ підкреслили, що вболівальники залучатимуться судами першої інстанції до адміністративної або кримінальної відповідальності, якщо здійснять правопорушення.
При цьому не виключається вживання таких покарань, як депортація з подальшою забороною на в'їзд до Франції.
Варто також відзначити, що, за інформацією низки українських ЗМІ, консульство Франції в Києві почало масово видавати відмови у візах українським уболівальникам, які зібралися підтримати нашу збірну у Франції.


Читайте: Ка пітан збірної України зробив важливе послання українцям напередодні Євро-2016


Матчі збірної України на Євро-2016 в групі С
12 червня 21:45 Україна - Німеччина
16 червня 19:00 Україна - Північна Ірландія
21 червня 19:00 Україна - Польща

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?