Приходько знайшла заміну пісні "Мамо"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приходько знайшла заміну пісні "Мамо"

Приходько знайшла заміну пісні "Мамо"
Джерело:  online.ua

Українська співачка Анастасія Приходько після категоричної відмови виконувати пісню Костянтина Меладзе "Мамо", з якою представляла Росію на Євробаченні в 2009 році, створила нову альтернативну композицію "Квіточка-мама".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Приходько заявила, що тепер в її репертуарі з'явиться нова пісня, присвячена найдорожчій людині на Землі - мамі.
"Я була одна, думала про нові пісні. А оскільки вдома у мене немає ніяких музичних інструментів, крім гітари, на ній щось в 5 акордів і народилася ця зворушлива балада. Просто я розповіла про наші відносини з мамою. Як ми зустрічаємося. Вона пропонує мені чай. Я розповідаю, як мені її не вистачає ... це справжня історія, існуюча, а не вигадана, а публіка це завжди відчуває!", - розповіла Анастасія.
Також співачка розповіла, що у назви пісні є своя історія.
"У дитинстві я дуже чекала маму з відряджень. Коли вона поверталася, дарувала їй квіти. Мама називала мене дуже ласкаво - "Аленьким цветочком", - поділилася артистка.
Прем'єра нової пісні відбудеться вже наступної неділі, 5 червня, на концерті Анастасії Приходько "Саме той!" в Києві.
Нагадаємо, Анастасія Приходько офіційно відмовилася від прав на композицію "Мама", з якою представляла РФ на Євробаченні і зайняла 11 місце. Також вона більше не відчуває її і не хоче обманювати глядачів.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Анастасія Приходько разом із гуртом ТІК записали спільну пісню "Історія". Дует приурочив композицію до Дня пам'яті та примирення, який відзначається 8 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?