У Путіна додумалися до заборони одного з символів України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна додумалися до заборони одного з символів України

У Путіна додумалися до заборони одного з символів України

Депутат Держдуми РФ Роман Худяков зажадав в Міністерстві юстиції заборонити український гімн на території Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  НСН.
За словами Худякова, він звернувся до Міністерства юстиції з проханням визнати екстремістськими матеріалами всі варіанти вірша Павла Чубинського, який ліг в основу українського гімну.
«Це людина, яка отрутою завжди дихала проти громадян Російської Федерації (Чубинський помер в 1884 році - Ред.). Проти «москалів», як він каже», - заявив Худяков.
Депутат поскаржився, що ніхто з тих, хто слухає гімн, не намагається вникнути в його зміст, звідки взяті його слова і що в ньому закладено. Сам Роман Худяков, розібравшись у всіх цих тонкощах, зрозумів, що на території РФ слід заборонити український гімн. У ньому містяться претензії на російські території: «Ми дійдемо, ми підкоримо, ми підемо в кривавий бій до Дону».
Виходів із ситуації депутат бачить тільки два: або заборонити гімн України на території Росії, або нехай українська сторона його переробить.
Нагадаємо, активісти в Москві заспівали гімн України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?