Порошенко загадково висловився про місто-герой соцмереж: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко загадково висловився про місто-герой соцмереж: з'явилося відео

Порошенко загадково висловився про місто-герой соцмереж: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко висловив своє ставлення до перейменування Комсомольська Полтавської області на Горішні Плавні, над чим від душі посміялися користувачі соцмереж, а також розповів, чи хотів би він відвідати місто.
Про це він заявив в рамках прес-конференції 3 червня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал "Кременчуцьке Громадське Телебачення".
"Моє ставлення до цього дуже просте. Я відкрив процес децентралізації і впевнений в тому, що територіальна громада, виконуючи закон про децентралізацію, повинна сама вирішити, якою буде назва міста, в якому проживає громада. Закон дозволяє Верховній Раді в разі, якщо громада не визначила назву, прийняти це рішення. Я не думаю, що це оптимальний шлях. Я думаю, що треба давати громаді право і відповідальність за нову назву. У мене прохання, щоб вона не була пов'язана з агресором і комунізмом", - підкреслив президент.
Також Порошенко загадково додав, що: "Як громадянин, я б не дуже був щасливий їхати саме в ці Плавні, але якщо запросите, то приїду", - посміявся глава держави.


Нагадаємо, раніше ONLINE.UA оприлюднив хроніку прес-конференції президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?